31. toukokuuta 2015

Välityönä virkattu kori

Vaihteeksi virkattua matonkuteesta. Tällä hetkellä monta käsityötä kesken, mutta välillä on mukava tehdä jotain valmiiksi. Kuukauden päästä koittaa kesäloma, jolloin on enemmän aikaa käsitöille. Kesälomalla on suunnitelmissa viikon reissu Oulusta etelä-suomeen autolla kierrellen. Käsityö käsissä aika varmasti kuluu autoillessa, mutta välillä voisi piipahtaa käsityöliikkeissä eri paikkakunnilla. Saa ehdottaa omia suosikkiliikkeitä eri puolilta suomea. Oma suosikkini on Jyväskylässä sijaitseva lankakauppa titityy. 


2 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä kori! :) Jos olet ajelemassa Helsinkiin asti, nin Oulunkylän ostarilta löytyy iso Lankamaailma-kauppa, jonka hyllyt pursuavat lankoja! Itselleni tulee aina siellä käydessäni vain niin kauhea valinnan vaikeus, että olen muutaman kerran lähtenyt sieltä sen vuoksi tyhjin käsin :D Liikaa kaikkea kivaa siis, mutta käymisen arvoinen paikka kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä Oulustakin löytyy Lankamaailman myymälä, mutta varmasti suuruudeltaan eri luokkaan kuin pääkaupungissa. Täytyy piipahtaa, jos sinnepäin eksyy, kiitos vinkistä :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti! :)