9. marraskuuta 2014

Himmeli

Jouluun valmistautuminen on aloitettu ja ensimmäinen joulukoriste on valmis. Saimme kaverini kanssa idean perinteiseen joulukoristeeseen Oulun Taitokeskus Maakarissa järjestetettävästä himmelikurssista.  Emme kuitenkaan ilmoittautuneet kurssille vaan päätimme ostaa tarvikepaketit ja toteuttaa himmelit yhdessä kotona. LähtötilanneTarvikepaketissa oli 60 (kaverillani vain 58) mustaa pilliä, sekä ohje himmelin tekoon. Harmiksemme paketista puuttui oleellinen eli lanka. Käytimme himmelin tekoon kotoa löytynyttä karhunlankaa. Lauantai-illasta vierähti 2-3 tuntia pientä himmeliä tehden.Lopputulos


Vielä en himmelin teosta saanut tarpeekseni vaan seuraavaksi voisin tehdä isomman version. Tämä on tehty puolikkaista pilleistä ja tarvikepaketista tulee kaksi tämän kokoista tai vaihtoehtoisesti yksi isompi.


Himmeli olisi kiva saada kattoon, mutta nyt himmeli päätyi eteisen lamppuun roikkumaan.Tänne se päätyiViikon päästä olemme kavereideni kanssa menossa Taitokeskus Maakarin joulutähtikurssille, siitä lisää siis myöhemmin. :)


2 kommenttia:

 1. Heippa! Minkä kokoisia pillit on? Normaali juomapillejä? :) olen etsinyt ohuita mustia Oulusta ja en oo löytänyt.. mistä ostit tarvike paketin?

  Kiitos etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Pillit ovat ohuita muovisia juomapillejä, eivät siis haitarillisia versioita. Tarvikepaketin olen ostanut Taito Shop Maakarista Rautatienkadulta. Tarvikepaketissa tuli pillit sekä ohje, mutta ei lankaa. Taitavat myydä pillejä myös erikseen. En ole itsekään ohuita pillejä löytänyt muualta. :)

   Poista

Kommentoi rohkeasti! :)