19. joulukuuta 2014

Joulukortit

Viime vuonna päätin etten lähetä tänä vuonna joulukortteja, koska unohdimme silloin korteista postimerkit.. Joo, kyllä ne voi unohtaa! :D Itse askarrellut kortit oli laitettu kuoriin ja änkesin ne postin punaiseen joulukorttipussiin. Suljin pussin ja totesin miehelle, että vie postiin. Vasta parin päivän jälkeen tajusin postimerkkien puuttumisen, kun kaupassa näin joulupostimerkit. No se siitä, kortteja on kuitenkin taas tänä vuonna lähetetty ja tällä kertaa postimerkkien kera.
Ideat kortteihin olen poiminut sinooperin mallikorteista sekä askartelulehdistä. Yleensä päätän, että teen vain yhdenlaisia kortteja, jotte ne on nopea tehdä sarjatyönä. Liian monta ideaa johtaa kuitenkin siihen, että haluan kokeilla erilaisia kortteja. Eniten ihastuin korttimalliin, jossa oli helmitarroja liimattu joulupallon muotoon. Tarrojen liimaaminen oli hidasta, joten en jaksanut montaa korttia tehdä tällä tekniikalla.
Pipareita on tehty ja syöty useaan otteeseen. Askartelun lomassa pitää vähän herkutella.
Korttien askartelu aloitettiin äidin kanssa jo hyvissä ajoin, mutta viimeiset kortit tein vielä viime viikonloppuna. Korttien postittaminen jäi kuitenkin viime tippaan viimeiseen postituspäivään. Osoitteiden metsästämisessä ei auttanut kadonnut osoitekirja.. Onneksi netin hakupalvelut auttoivat tässä.
Ensi vuoden kortti-ideat on jo mietinnässä. :)

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka hienoja! Itsekin tein tänä vuonna kortteja hieman erilaisella joulupalloidealla, mutten sitten saanut postattua aiheesta. Olen korttien tekemisen suhteen aika tumpelo vaikka askartelusta tykkäänkin... Ehkäpä ensi vuonna etsisin hyviä ideoita hyvissä ajoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Korttien tekeminen on turhauttavaa jos ei ole mitään ideaa mielessä. Onneksi netti pursuaa kuitenkin ideoita. :)

      Poista

Kommentoi rohkeasti! :)