5. elokuuta 2014

Tästä innostus lähti

Kaverin kanssa kerimme hänen matonkudevyyhtiään aurinkoisena päivänä puistossa heinäkuussa, siitä se innostus tarttui. Oma vyyhti kudetta oli haettava ja alettava töihin. Lankamaailmassa olikin matonkuteet tarjouksessa ja sieltä löytyi ihana korallinpunainen kude. Beige kude löytyi äidin kätköistä!  
Ohjeen koriin bongasin Moda-lehdestä. Virkkasin korin kaksinkertaisella kuteella, mikä tuntui aluksi oudolta. Korin virkkaaminen oli nopeaa eikä siihen kulunut montaa iltaa.

Lopputulokseen olen tyytyväinen, kaksikertainen kude teki korista todella jämäkän! Jämälangoista virkkasin vielä samanlaisen korin. Hiukan se jäi pienemmäksi, kun kude loppui. Ihastuin tuohon korallinpunaiseen väriin ja olin menossa ostamaan kudetta lisää, mutta se oli ehtinyt loppua, harmi! Toinen koreista päätyi kylpyhuoneeseen ja sinne olisin halunnut virkata korallinpunaisen maton korille kaveriksi. Väri on nyt mietinnässä uudestaan. Toinen kori jäi olohuoneeseen ja kahmii sisäänsä keskeneräiset käsityöt, ettei telkkaria katsellessa unohda ottaa käsityötä esille.
Monta ideaa on nyt kehkeytymässä, virkkaamiseen liittyvää kuitenkin. Niistä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti! :)